17
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beyoğlu'nda yine silahlar konuştu: 1 ölü, 2 yaralı

Olay, saat 01.00 sıralarında İstiklal Caddesi Solakzade Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki bir büfenin sahibi olduğu belirtilen Mehmet Güneş adlı bir kişi, gece saatlerinde konuşmak için aynı sokakta başka bir büfesi olan Selahattin Yılmaz’ın yanına geldi. Konuşma sırasında Mehmet Güneş’in, "Benim hakkımda neden dedikodu yapıyorsun" dediği, Yılmaz’ın da bunun üzerine, "Ben senin hakkında dedikodu yapmadım. Ben kız mıyım?" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

Bu sırada taraflar arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine yanlarında bulunan Ramazan Koca, eniştesi olan Selahattin Yılmaz ile tartıştığı kişiyi ayırmak için aralarına girdi. Süren tartışma sırasında sinirlenen ve bir süre sonra silahına sarılan Güneş dehşet saçtı. Önce hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği Selahattin Yılmaz’ı, ardından Ramazan Koca ile Halit Ergüneş’i yaralayan zanlı, olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Selahattin Yılmaz, hayatını kaybetti. Polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Kocasının gözünün önünde vurulduğunu gören Yılmaz’ın eşi Gürmüş Yılmaz’ın çığlıklarını duyan polis ekipleri, olaya karıştığı söylenen büfe sahibi Güneş’i yakalamak için hemen harekete geçti. Ancak ara sokaklara kaçan zanlı kalabalık içinde izini kaybettirdi.

Olaydan sonra kanlar içinde yere yığılan iki çocuk babası Yılmaz ile kayınbiraderi Ramazan Koca’ya ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan iki yaralı tedavi altına alındı.

Göğüs bölgesine isabet eden üç kurşunla ağır yaralanan 55 yaşındaki Selahattin Yılmaz, ameliyathanede öldü. Sol omzuna isabet eden kurşunla yaralanan Koca’nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kaçan zanlının eşkali ve ismini belirledi. Cinayet zanlısını yakalamak için polis belirlediği eşkal doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

iha-beyoğlu
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2004 Cumartesi 12:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?