27
Mayıs
2024
Pazertesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

'Dolu' bir seçim vaadi

CHP’nin Beyoğlu belediye başkan adayı, gazeteci-yazar Mustafa Dolu, seçim sürecinin en çarpıcı vaatlerinden biriyle 29 Mart’taki seçim yarışına giriyor.

Dolu, seçilmesi halinde ilçedeki 15 bin kişiye iş imkânı sağlayacağını belirtiyor. Mustafa Dolu halka ulaşmak için de “Dolu Dolu Beyoğlu” isimli bir gazete çıkararak projelerini ve Beyoğlu’nun sorunlarını anlatıyor.

Mevcut belediye yönetiminin Beyoğlu’nu İstiklal Caddesi’nden ibaret gördüğünü söyleyen Dolu’nun en çarpıcı vaadi, ilçedeki işsiz gençlere iş imkânı yaratmak. Dolu, bölgede 5’ten fazla sigortalı çalıştıran 15 bin iş yerine, 15 bin Beyoğlulu işsizin yerleştirileceğini ve bu kişilere belediyenin kefil olacağını söylüyor. Beyoğlu’nun halkla birlikte yönetileceğini vurgulayan Dolu’nun seçim vaatleri şunlar:

Öğrenciye ücretsiz kurs

“Öğrencilerimize 10 YTL’ye servis hizmeti, kreş, bedava kalem, defter, ücretsiz ÖSS ve SBS kursları sağlanacak. Her evde bir sigortalı olacak. Okullarda çocuklara temiz su sağlanacak. Engelli çocuklara oyun parkı yapılacak. Konutsuz kimse kalmayacak. Kimsenin evi başına yıkılmayacak. Beyoğlu’nun turizm potansiyeli en verimli şekilde değerlendirilecek. Beyoğlu halkı bey gibi yaşayacak. Deprem güçlendirme çalışmalarına hız verilecek. Esnaf ve tüketici dostu belediyecilik, temel önceliklerden biri olacak.”

Dolu, çıkardıkları gazetenin ikinci sayısının ise 60 bin basılarak gönüllülerce halka dağıtılacağını söyledi.

 

Milliyet
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 18:38:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?