18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Emekli polis cinayetinin esrarı çözüldü

Beyoğlu’nda, sahibi olduğu güvenlik şirketinde 13 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan emekli polis memurunun katil zanlısının, yanında çalışan işçisi olduğu ortaya çıktı. Zanlıyla birlikte 4 kişi, Beyoğlu Adliyesi’ne sevk edildi.

Önceki gün, Beyoğlu’ndaki bir ihbarı değerlendiren cinayet masası ekipleri, Taksim Sıraselviler Caddesi 66 numaradaki Ayla İşhanı’nda faaliyet gösteren Adler Güvenlik Şirketi’nde bir kişinin öldürülmüş olduğunu tespit etmişti. Olayla ilgili yapılan kimlik kontrolünde öldürülen kişinin eski terör uzmanı emekli polis memuru Ahmet Uygun olduğu ortaya çıkarken, cinayetin bıçakla işlendiği kaydedilmişti. Uygun’un 2 çocuk babası olduğu ve 3 yıl önce Terörle Mücadele Şubesi’nden emekli olduğu bildirilmişti.

Cinayetin sır perdesini aralamak için soruşturmayı genişleten polis, bir süre önce Ahmet Uygun’un yanında işe giren Faik Recep Katı’yı yakalayarak gözaltına aldı. Katı’nın ifadeleri doğrultusunda, maktulün silahı ve cep telefonu üzerinden çıkan Mustafa Yıldız ve bu şahısları evlerinde saklayan Ahmet Uçar ile Rafet Türkeri de yakalayarak gözaltına alındı. Karakolda ifadelerine başvurulan zanlılar, Beyoğlu Adliyesi’ne sevk edildi.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 10:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?