18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Evleri yanınca ölmek istediler

Beyoğlu’daki evlerinin yanması üzerine sokakta kalan çift, Taksim Meydanı’nda bıçakla intihar girişiminde bulundu. 3 yaşındaki Songül, anne ve babasının ellerindeki bıçakla yaptıkları eylemi dehşetle izledi.

Beyoğlu Dolapdere’deki evi yaklaşık 4 gün önce yanan Kemal Ocakçı, dini nikahlı eşi Yaşar Çokçalışkan ve 3 yaşındaki kızları Songül ile sokakta kaldı. Tüm eşyalarını yangında kaybeden çift, öğle saatlerinde Taksim Meydanı’na gelerek intihar girişiminde bulundu.

Küçük kızlarını da yanlarında getiren Kemal Ocakçı ve Yaşar Çokçalışkan, ellerindeki bıçakla kendilerine zarar vermeye başladı. Yaşar Çokçalışkan, elindeki bıçakla kollarını keserken, küçük Songül annesinin yaptıklarını dehşetle izledi. Küçük çocuk, polis ekipleri tarafından anne ve babasının yanından uzaklaştırıldı.

Kemal Ocakçı, evlerinin kundaklandığını öne sürerek, yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini söyledi. Sokakta kaldıklarını söyleyerek yardım isteyen çift, polisin uzun uğraşları sonucunda ikna edildi. Kemal Ocakçı ve Yaşar Çokçalışkan, ellerindeki bıçakların alınmasının ardından ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 16:58:41
Güncelleme :7 Nisan 2005 Perşembe 17:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?