18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Havalandırma boşluğunda hırsıza suçüstü

Beyoğlu'nda bir kuruyemişçiye giren hırsız, saklanmaya çalıştığı havalandırma boşluğunda yakalandı. Saat 06.00 sıralarında Taksim Sıraselviler Caddesi 101 numarada bulunan Dilek Kuruyemiş'e hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri hemen harekete geçti.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, görgü tanıklarının ihbarı doğrultusunda dışarıda gözetleme yaptığı belirtilen 1 kişiyi yakaladı. Ardından kuruyemişçi kontrol edildi. Kuruyemiş dükkanının yan tarafında bulunan camlarının kırıldığı ve hırsızın buradan içeri girdiği tespit edildi.

Hırsızın içeride olduğunu düşünen polis ekipleri çevrede tedbir aldı; ancak şahısta bıçak ya da silah olabileceği ihtimali üzerine içeri girmedi. Bir vatandaş, telefonla dükkan sahibi Hidayet Karlıoğlu'na ulaştı. Karlıoğlu koşarak olay yerine gelerek dükkanın kapısını açtı. İçeri giren polis ekipleri ilk önce hırsıza ulaşamadı. Polisler havalandırma boşluğunun üst kata çıkılan kapağının açık olduğunu tespit etti.

Bir komiser ve bir polis memuru yukarı çıkarak havalandırma boşluğunda hırsızı aradı. Mikail Dursun (25) adlı zanlı, duvarların arasında gizlenmeye çalışırken yakalandı. Dursun, havalandırma boşluğundan aşağı indirildikten sonra elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 14:38:16
Güncelleme :30 Haziran 2005 Perşembe 14:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?