18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kasımpaşa şampiyonluğu kutladı

Kasımpaşaspor sezon sonunda elde ettiği şampiyonluğu, yenilenen Kasımpaşa Stadı’nda düzenlenen konserle kutladı.

Kasımpaşa taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği kutlamada, bir çok ünlü sanatçı sahne alırken, Kasımpaşaspor Başkanı Hasan Hilmi Öksüz, "Kasımpaşa, Türk sporuna özellikle güreş dalında çok hizmetler vermiş bir kulüptür. Biz yaklaşık 2.5 yıl önce görevi devraldık ve bütün gücümüzle tesisleşmeye önem verdik. Bu sene şampiyon olduk ve 2. Lig B Kategorisi’ne yükseldik. Transferlerimiz bitmek üzere, yerinde transferler yaparak bu senede şampiyon olmak istiyoruz. Stadımız 10.500 oturma kapasiteli ve FIFA kriterlerine uygun ayrıca onay belgemizde var" şeklinde konuştu.

Kasımpaşaspor Asbaşkanı Hüseyin Tüylüoğlu da, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri maddi manevi olarak şampiyonluk için çalıştık. Herşeyimizi bu kulube veriyoruz. Başkanımızda çok fedakarlık yapıyor. Ortada bir başarı varsa ortaktır, kişilere mal etmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Stadın yenilenmesini gerçekleştiren Fermak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Rıdvanoğlu ise "Stadın gerçek açılışını aralık ayında sinevizyon gösterisi ile gerçekleştireceğiz. Böylece eski halini ve yeni halini herkese göstereceğiz. Burada bulunan eski stad komple elden geçti ve yenilendi. Ayrıca aralık ayına kadar yapacağımız ilave işler var" dedi.

Konuşmaların ardından konsere geçildi kutlamalarda sahne alan sanatçılar Kasımpaşa Stadı’nı dolduran taraftarlara unutulmayacak dakikalar yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 11:40:03
Güncelleme :23 Haziran 2005 Perşembe 12:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?