24
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kira parasını kapkaççılara kaptırdı

Kasımpaşa’da akraba ziyaretinden dönerken kapkaççıların saldırısına uğrayan bir kadın, kira parasının bulunduğu cüzdanı kapkaççılara kaptırdı. Kapkaç mağduru kadın, kira parasını kaptırdığı için gözyaşı döktü.

Kasımpaşa Işık Sokak’taki akrabalarını ziyaret ettikten sonra evine doğru yola çıkan Bedriye Çağlar (32) isimli kadın, binanın çıkışında kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Kapkaççılar tarafından darp edildikten sonra cüzdanı alınmak istenen Bedriye Çağlar, bir süre kapkaççılara direndi.

Kapkaççılar cüzdanı alıp kaçarken, düşürülerek kafasını merdivene çarpan Bedriye Çağlar yaralandı.

Akrabalarının yetişmesiyle Bedriye Çağlar yerden kaldırıldı. Yaşadıklarını anlatan Bedriye Çağlar, "Eşimin babasına gelmiştim. Buradan tam çıkarken merdivenlerde 3 kişi birden üzerime saldırdı. Elimdeki cüzdanımı alıp kaçtılar. Beni de itiklediler, kafam merdivene çarptı. Cüzdanımda kiram vardı, kiramı ödemeye gidiyordum. Şimdi ben ne yapacağım?" diyerek gözyaşı döktü.

Akrabaları, yaralı olan Çağlar’ı teselli etmeye çalıştı. Bedriye Çağlar olay yerine gelen polis ekiplerinin otosuyla Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 13:35:27
Güncelleme :3 Haziran 2005 Cuma 13:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?