19
Mayıs
2024
Pazar
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Mezbelelikti, sosyal tesise dönüştürüldü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın, projesini çizdiği ve açılışını gerçekleştirdiği Kasımpaşa Sosyal Tesisi, Haliç manzaralı nezih bir mekan haline getirildi.

Daha önce kullanılmayan boş bir araziye inşa edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kasımpaşa Sosyal Tesisleri, Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı bir törenle hizmete girdi. Başkan Topbaş, projesini, Beyoğlu Belediye Başkanlığı döneminde bizzat kendisinin çizdiği tesisi, "Mezbelelik bir alan, nezih bir mekan haline getirildi" sözleriyle tanıttı.

Haliç manzaralı

Açılışta, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Yunus Balta ile Büyükşehir Sosyal ve İdari İşler Müdürü Celal Sevencan da hazır bulundu. Büyükşehir’in dokuzuncu sosyal tesisi olarak hizmete giren mekan, 270 metrekare iç mekan, 480 metrekare de dış mekan genişliğine sahip. Haliç kenarındaki tesis, aynı anda içeride 120 kişiye, dışarıda ise 350 kişiye hizmet verebilecek. Cazip fiyatlarıyla Beyoğlu halkı ve tüm İstanbullular’a hizmet verecek mekanda, çeşitli deniz ürünleri servisi de yapılacak.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2004 Pazar 08:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?