17
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

’Okullarımız İçin El Ele Kampanyası’ katılımcılarına tören

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü, Beyoğlu Belediyesi’nin katkıları ile sürdürülen Okullarımız İçin El Ele Kampanyası sonucunda, Beyoğlu’nda bulunan 43 okul, yeni öğretim yılına hazır hale geldi.

Hayırsever iş adamlarının desteğiyle düzenlenen kampanyada 43 adet ilköğretim okulu ve lisenin, iç ve dış boyaları ile gerekli tadilatları yapıldı. Böylece 2004-2005 öğretim yılında öğrencilerin; temiz, sıraları ve camları yenilenmiş sınıflarda eğitim görmesi sağlandı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, eğitime verdikleri önemi, bu kampanyayla da kanıtladıklarını belirtiyor: “ Eğitim için çakılan her çivi bizim için çok önemli. Okullarımızda, sponsorlarımızla el ele verdik ve bu kampanyamızla eğitime ciddi fayda sağladık. Beyoğlu’nda eksiklikleri giderilen okullarımızda yapılan harcama 1.3 trilyon civarında. Hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. “ Demircan, teşekkür plaketi vermek üzere, yine bakımdan geçen Sururi ilköğretim Okulu’nda katılımcılarla bir araya gelecek. Riva Otel’den Roman’a, BİM’den Demirören’e, Polisan’dan Simit Sarayı’na farklı sektörlerdeki onlarca sponsorun plaket alacağı organizasyon, 17 Eylül Cuma günü, saat 11.00’da gerçeklecek.

Başkan Ahmet Misbah Demircan, “Belediyemizin elindeki imkanlarla, Beyoğlu’nda okuyan 3 bin başarılı öğrenciyi, Kefken’deki yaz kampına gönderdik. Türk-Yunan dostluğunu geliştirmek adına öğrenci değişim programı başlattık. Böylece 17 başarılı öğrenciyi de Yunanistan’a gönderdik” diyerek devam ediyor ve Okullarımız İçin El Ele Kampanyası’nın eğitim projelerinde son nokta olmayacağını belirtiyor.

Beyoğlu Belediyesi ‘Okullarımız İçin El Ele Kampanyası’ Plaket Töreni
Tarih: 17 Eylül 2004, Cuma
Saat: 11:00
Yer: Sururi İlköğretim Okulu, Bahariye Cad. Keramet Sokak No:19 Kasımpaşa

Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2004 Cuma 10:36:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?