22
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Otoparkta yangın paniğe neden oldu

Beyoğlu'nda otoparktaki lüks otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin otoparkın bulunduğu bölgenin yanındaki ahşap evlerine sıçramasından korkan vatandaşlar sokağa döküldü. Alevler park halindeki bir minibüse sıçrarken, vatandaşlar adresi bulmakta geciken itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. 

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Kasımpaşa Akbaba Sokak'taki otoparkta 34 KDP 90 plakalı Mercedes marka otomobilde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede lüks otomobili sararken, vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangının otoparkın bulunduğu bölgede ki ahşap evlere sıçrama ihtimali nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı. Evlerini boşaltan vatandaşlar, haber verilmesine rağmen itfaiye ekiplerinin geciktiğini iddia ederek tepki gösterdi. 

Lüks otomobil alev alev yanarken, alevler otomobilin yanındaki 34 DL 7781 plakalı minibüse de sıçradı. Bir süre sonra itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yanan 2 araca müdahale etti. Ekipler lüks marka otomobili ve minibüsü söndürürken, otomobilin sahibi yangının neden çıktığını bilmediğini ancak kundaklanmış olabileceğini belirterek, Her gün buraya park ediyorduk ancak bugüne kadar bir şey olmamıştı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 13:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?