27
Mayıs
2024
Pazertesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Polisin zor anları...

YANAN OTOMOBİL POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

Beyoğlu'nda hareket halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Bir anda alev alan otomobile, yoldan geçen polis ekipleri müdahale etmek istedi.

Dolu yangın tüpü bulabilmek için yoldan geçen sürücülerden yardım isteyen ekipler, çoğu araçta tüp olmaması ve olan tüplerin de boş olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alınırken otomobil kullanılamaz hale geldi.

Olay, Piyalepaşa Bulvarı Okmeydanı istikametinde meydana geldi. Hasan K. yönetimindeki 34 VG 5697 plakalı otomobil, hararet yapınca sürücü aracı yol kenarına çekti. Otomobil bu sırada alev aldı. Sürücü Hasan K. çevredeki vatandaşlardan yardım isterken, yangın bir türlü kontrol altına alınamadı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri, yoldan geçen sürücüleri durdurup yangın tüpü sordu. Ancak çoğu araçta tüp olmaması, olan tüplerin de boş olması nedeniyle polis zor anlar yaşadı. Yangının daha da

büyümesi üzerine polis müdahale de güçlük çekti. Bunun üzerine küçük tüpler yangını söndürmede etkili olmayınca yakınlardaki bir benzinlikten büyük tüp istendi. Alev topuna dönen otomobil, tüm müdahalelere rağmen söndürülemedi. Polisin zor anlar yaşadığı olay sırasında, yolun trafiğe kapatılmaması çevreden geçen sürücüleri de tehlikeye soktu. Sürücüler, zaman zaman küçük çaplı patlamaların yaşandığı yanan aracın hemen yanından geçerek yollarına devam etti.

Yangın bir türlü kontrol altına alınmayınca bu kez olay yerine itfaiye ekibi istendi. İitfaiye ters yönden geldiği için yol geçici olarak trafiğe kapatıldı. Yol ortasındaki bariyerler nedeniyle itfaiye, yanan araca hortum uzatarak müdahale etmeye çalıştı. Çalışmalar sırasında meydana gelen patlamalar ise itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Yangın, güçlükle kontrol altına alınırken yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Sürücü Hasan K. aracının yanışını şaşkın bakışlarla izledi.

YANAN OTOMOBİL POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
YANAN OTOMOBİL POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
YANAN OTOMOBİL POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
YANAN OTOMOBİL POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 09:29:00
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 15:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?