18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şehir ortasında kovalamaca

İstanbul’da, polis ile çalıntı olduğu belirlenen araçtaki şahıslar arasında kovalamaca yaşandı.
Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, Taksim’den çalıntı olduğu belirlenen 34 UF 888 plakalı "Mercedes" marka aracı durdurmak istedi.

Ancak araçtaki şahıs dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Takip edilen araç Fatih’te ara sokaklarda kayboldu. Daha sonra yeniden görülen araç önce Edirnekapı’ya, oradan da Topkapı istikametine gitmeye başladı.

Topkapı Tünel içerisine giren ekip otosunu gören zanlı, yavaşlayarak ekip otosunu takip etti. Ekip otosu Sahilyolu istikametine dönünce, sağdan E-5 Karayolu’na girdi. Takip sırasında nefes kesen anlar yaşadı. Polis merkezi telsiz anonslarıyla yolun kesilmesini istedi. Ancak anonslara rağmen yolun kesilmesi sağlanamadı.

E-5 Karayolu’ndan Merter ve İncirli istikametini geçen araç, "Kadir Has Center" önündeki ekip otosunu geçtikten sonra sağda durdu. Daha sonra aniden harekete geçen araç, son sürat Şirinevler’e doğru gitmeye başladı. Araç, Şirinevler Köprüsü altında önünde seyreden taksiye çarptı. Kazada, çalıntı aracı kullanan şahıs ve takside bulunanlar hafif şekilde yaralandı. Çalıntı aracı kullanan şahıs, elleri kelepçelenerek gözaltına alındı.

Bu arada, olay yerine gelmeye çalışan polis otosu ile Cihan Haber Ajansı ve Show TV ekip otoları çarpıştı. Kazada, Show Haber Kameramanı İlhan Tanrıöver hafif şekilde yaralandı. Tanrıöver olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 13:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?