18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sokak ortasında taciz

Beyoğlu’nda, bir gece kulübünde eğlendikten sonra kaldığı otele dönmek için nişanlısı ile birlikte yola çıkan bir İngiliz bayan turist, 2 kişinin tacizine uğradı.

Beyoğlu’nda nişanlısı ile birlikte bir gece kulübünde eğlendikten sonra kaldığı otele dönmek için yola çıkan bayan turist, İstiklal Caddesi üzerinde yanına yaklaşan kimliği belirsiz iki kişi tarafından tacize uğradı.

Bayan turiste nişyanlısının yanında ahlak dışı davranışlarda bulunan şahıslar, uyarılara aldırmadan el kol hareketlerine devam ettiler.

Onlarca insanın bulunduğu caddede tacize uğrayan bayan turist zor anlar yaşarken, erkek arkadaşı tacizcileri nişan yüzüğünü göstererek tepki gösterdi. İsimleri öğrenilemeyen nişanlı çift, olayın ardından korkup kaçarken, adım başı polisin bulunduğu bölgede turisti taciz eden saldırganlar ise rahat tavırlarla olay yerinden uzaklaştılar.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 14:12:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer IP: 85.96.19.xxx Tarih : 29.05.2005 17:37:29
Beyoğlu istiklal caddesi üzerinde yapılan en ufak gösteri ve basın açıklamasına bile yüzlerce polisin müdahale ettiği bir yerde bu türden ahlak dışı olaylara karşı polisin tepkisiz kalması anlaşılır gibi değil.