17
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

son 'alo'yu kimse duymadı

Beyoğlu Markiz Pasajı’ndaki Buz Bar’ın üçüncü katından düşen üniversiteli Coplugil, ölmeden önce barda gördüğü eski sevgilisini telefonla aradı.

İstanbul gece yaşamının gözdesi Beyoğlu’ndaki Markiz Pasajı’nda bulunan Buz Bar’da üçüncü kattan düşerek yaşamını yitiren Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Erhan Coplugil’in ölümünün ardından trajik bir aşk hikayesi çıktı. Coplugil’in iki yıl önce ayrıldığı sevgilisi Nil Uzun’u aynı mekanda başka biriyle gördükten sonra kısa bir telefon konuşması yaptığı ve ardından da "Girilmez" levhası taşıyan üç kapıyı geçerek, ölüme atlayacağı, tadilatta olan bölüme ulaştığı belirlendi.

BOĞAZİÇİ AŞIKLARI

Okulun yanı sıra bir tekstil firmasında da çalışan Erhan ile aynı üniversitenin iktisat bölümünde okuyan Nil Uzun’un aşkı dört yıl önce başlamış ve iki aşık iki yıl önceyollarını ayırmışlardı. Aynı okulda okudukları için arkadaşlıkları devam eden ve bazı etkinliklerde de karşılaşan iki sevgili 26 Kasım gecesi bir arkadaş Buz Bar’a gitti.

MORALİ BOZULDU

O gece geç saatlere kadar içki içen genç adam, bu arada mekanda çekim yapan bir kameramanla da tartıştı. Görüntü alınmamasını isteyen Erhan ile çekim ekibi arasındaki gerginlik Erhan’ın arkadaşlarının da araya girmesiyle yatıştırıldı. Bu olaydan kısa süre sonra ise Erhan, bir telefon görüşmesi yaptı. Arkadaşlarının iddiasına göre eski sevgilisiyle konuşan Erhan, bu görüşmenin hemen ardından tadilat nedeniyle "girilemez" levhası konulan üç ayrı kapıyı geçerek, yangın merdiveninin bulunduğu bölüme geçti.Ardından da kendisini boşluğa bıraktı. Görgü tanıklarına göre olay yerine ilk koşanlar arasında Erhan’ın unutamadığı sevgilisi Nil de vardı. Genç kız Erhan’ın üzerine kapanıp gözyaşlarına boğuldu.

BOYNU KIRILDI

Kaldırıldığı hastanede boynunun kırıldığı belirlenen Erhan, olaydan üç saat sonra yaşama veda etti. Çevresinde agresif hareketleriyle tanınan ve bazı arkadaşlarının otomobil kullanırken ters yola bile girdiğini ileri sürdüğü Coplugil’le ilgili polis yetkilileri de, uyuşturucu hap kullandığı bilgisini verdiler. Olayla ilgili ihmalle suçlanan Buz Bar’ın işletmecileri konunun halen soruşturulduğunu hatırlatarak yorum yapmak istemediklerini söylediler. İşletmeciler Coplugil’in yasak bölüme geçtiğine ve olayın bu bölümde gerçekleştiğine dikkat çektiler.

istanbul
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2004 Çarşamba 17:05:55
Güncelleme :1 Aralık 2004 Çarşamba 17:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?