19
Mayıs
2024
Pazar
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Taksim İlkyardım Hastanesi'nde ilginç hırsızlığa suçüstü

Hasta numarası yaparak tedavi olmak amacıyla gece yarısı Taksim İlkyardım Araştırma ve Eğitim Hastanesi’ne giren 4 kişi, bilgisayarların hafıza kartlarıyla doktor, hemşire ve hasta bakıcıların cep telefonlarını çalarken, hastane polisince suçüstü yakalandı.

Taksim İlkyardım Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde meydana gelen ilginç olay, dün yaşandı. Edinilen bilgilere göre, isimleri henüz açıklanmayan 4 kişi, hasta numarası yaparak tedavi olmak amacıyla gece yarısı hastaneye girdi. Hastane içinde görevlileri atlatan zanlıların, hastanenin değişik birimlerindeki bilgisayarların hafıza kartlarıyla doktor, hemşire ve hasta bakıcıların cep telefonlarını çaldıkları öne sürüldü. Aralarından seçtikleri bir kişiyi de gözcü olarak kullandıkları tespit edilen şahısların, hastane polisince suçüstü yakalandıkları belirtildi.
Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınarak hastaneden çıkartılan zanlılar, basın mensuplarına tepki gösterdi. Hırsızlık yapmadıklarını ve isim benzerliği olduğunu iddia eden şahıslar, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Taksim Polis Merkezi’ne götürülerek sorguya alındılar.

Zanlıların polisteki sorgusu devam ederken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2004 Pazartesi 15:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?