16
Haziran
2024
Pazar
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Taksim'de trafik yürüyüşü

Taksim’de 9-14 Mayıs Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası düzenlenen yürüyüşle kutlandı.

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Galatasaray Lisesi önünde biraraya gelen İstanbul Valisi Muammer Güler, İl Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, İstanbul İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Ergülmez, şube amirleri, öğrenciler, jandarma trafik ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motorize trafik ekipleri, Taksim Meydanı’na doğru yürüdü. Yürüyüş sonrası anıta çelenk konuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlamına ilişkin bir konuşma yapan Vali Güler, "Planlama ve altyapı ne kadar düzenli olursa olsun, insanlar trafik eğitimi almadıkça, kendini eğitmedikçe bir sonuca varılamaz" dedi.

Vali ve beraberindekiler daha sonra Taksim Meydanı’nda kurulan Trafik Haftası ile ilgili sergiyi gezdi. Vali Güler’e burada trafik ekipleri ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ardından trafik çadırına giren Güler, burada üzerinde kendisinin ve İl Emniyet Müdürü Cerrah’ın resminin bulunduğu, trafikle ilgili broşürü bir süre inceledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 13:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?