18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Taksim'de yeni yıl cinayeti

Taksim’de, yeni yıla arkadaşlarıyla beraber eğlenerek giren 17 yaşındaki Erkut Ergür, arkadaşına çarpan otomobildeki kişilerle tartışınca bıçaklanarak hayatını kaybetti. Erkut Ergür’ün annesi Neriman Ergür, hastanede sinir krizleri geçirdi. 

Cumhuriyet Caddesi üzerinde, saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, yeni yıla arkadaşlarıyla beraber eğlenerek giren Erkut Ergür (17) ve Tolga Top, eve gitmek üzere caddede yürümeye başladı. Bu sırada kendisine bir otomobilin çarptığını hisseden Top, arabaya durmasını söyleyerek, araç içindeki kişilerle tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine araç içindeki bir kişi Tolga Top’u ve Erkut Ergür’ü bıçaklayarak, olay yerinden kaçtı. Arkadaşları tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tolga Top’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılan ve göğsünden bıçaklanan Erkut Ergür, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Bağcılar’da berber kalfası olarak çalışan Erkut Ergür’ün annesi Neriman Ergür ise, hastanede sinir krizi geçirdi.
Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, olayın meydana geldiği sırada otomobili kullanan Erdal Acubucu (22) isimli kişiyi gözaltına aldı. Katil zanlısı aranıyor.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2005 Pazar 09:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isimsiz IP: 78.181.59.xxx Tarih : 5.10.2009 03:53:45

bu kişi neden hala dışarda neden bulunamıyor daha kaç kişinin canını yakıcak 2  ananın yüregi yandı başka analarında canı yanmasın benim abimide bıçaklayarak öldürdü daha 19 yaşında bayrama 1 ay vardı bizi bu acıyla bayrama soktu biz artık hiç bir bayrama sevinçle giremiyoruz  allahtan tek dilegim bir an önce yakalansın cezasını ömür boyu çeksin eger birazcık olsun yüregi varsa gitsin teslim olsun neriman ablanın acısını hepimiz yaşadık allah kimseye evlat acısı göstermesin.