31
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Tartıştığı annesini göğsünden bıçakladı

Beyoğlu'nda akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen genç, sık sık tartıştığı annesini göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Hasköy Solakçeşme Sokak'ta saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, K.B. (23) akşam eve geldiğinde annesi Emine Bıçak'la (45) bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen K.B., daha önce de sık sık tartıştığı annesini mutfaktan aldığı bıçakla yaraladı. Göğsüne iki bıçak darbesi alan Emine Bıçak, kanlar içinde yere yığıldı. Bağrışmalar üzerine eve gelen komşuları, kadını kanlar içinde görünce durumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri K.B.'yi gözaltına alırken, annesi ise ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz anne, sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde herhangi bir şey söylemediği ifade edilen K.B.'nin yaşadıklarının etkisinden kurtulamadığı gözlendi. Adliyeye sevk edilmek üzere Hasköy Polis Merkezi'ne getirilen K.B., basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 14:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
demet kaya IP: 88.238.29.xxx Tarih : 16.02.2008 16:56:42

berbat bır durum o cocugu bence ıdam etmelerı lazım kısaca bunu dıyorum baska brısey bulamıyorum böyle cocoukları allah kahretsın ama ılerıde onun cocuklarıda ona yapar etme bulma dunyası bu dunya benden bukadarlık