23
Mayıs
2024
Perşembe
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Travestiler tarafından dövülüp duvardan atıldı

Beyoğlu'nda, bayan arkadaşıyla sohbet eden bir genç, yanlarına yaklaşan 3 travestinin saldırısına uğradı. Travestiler kendileriyle ilgilenmeyen genci tartakladıktan sonra yaklaşık 3 metre yükseklikten aşağı attı.

Tepebaşı'ndaki İETT otobüs durağının yanında saat 23.00 sıralarında ismi açıklanmayan bayan arkadaşıyla sohbet eden İ.V. (İsa Varan-26), yanlarına gelen 3 travestinin saldırısına uğradı. Henüz belirlenemeyen nedenle travestiler tarafından tartaklanan İ.V, daha sonra 3 metre yüksekliği olan duvardan aşağı atıldı.

Can korkusuyla düştüğü yerden kalkarak kaçan genç, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra bilincini kaybederek yere düştü. İlk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan İ.V, ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İ.V.'nin ismi gizli tutulan bayan arkadaşı ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere Beyoğlu Araştırma Büro Amirliği'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan İ.V.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 13:21:57
Güncelleme :1 Temmuz 2005 Cuma 13:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?