19
Mayıs
2024
Pazar
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yine tinerci dehşeti

Beyoğlu’nda bir grup tinerci, kendilerine istediği parayı vermeyen Belçikalı bir turisti karnından yaralayarak hastanelik etti.

Son günlerde yoğun bir artış gösteren gasp, kapkaç ve tinerci dehşetine dün gece Beyoğlu’nda bir yenisi daha eklendi. Alınan bilgiye göre, saat 05.00 sıralarında, kaldığı otelden ayrılarak gezintiye çıkan Belçikalı Dominic Thibaut (48), Cihangir Türk Gücü Sokak üzerinde önünü kesen bir grup tinercinin saldırısına uğradı.

 Kendisinden para talep eden madde bağımlısı gençleri tersleyen Dominic Thibaut, kaçmaya başladı. İstedikleri parayı vermedikleri gerekçesiyle ara sokakta kıstırdıkları turisti bıçaklayan tinerciler, olayın ardından kayıplara karıştı. Karnından yaralanan turist, çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Thibaut’ın saldırıya uğradığını öğrenen arkadaşları hemen hastaneye koştu. Oldukça tedirgin oldukları gözlenen Belçikalı turistler, arkadaşları Thibaut’tan aldıkları eşkali polise bildirdi.
Dominic Thibaut’ın hastanedeki tedavisi sürerken, polis, kaçan tinercileri yakalamak için araştırma başlattı.

istanbul
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 12:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?