23
Mayıs
2024
Perşembe
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Zabıtadan Şampiyonlar Ligi operasyonu

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul’a gelecek turistlerin rahat gezebilmesi için seyyar satıcı tezgahlarını topladı.

25 Mayıs 2005 Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Milan-Liverpool Şampiyonlar Ligi finali öncesinde İstanbul’daki hazırlıklar sürüyor.

Çalışmalar kapsamında Beyoğlu Belediyesi ekipleri de, ilçeye yoğun turist geleceğini göz önünde bulundurarak, ilçenin görünümü ve turistlerin rahat seyahat edebilmesi için seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.

Polislerin de desteğini alan belediye zabıta ekipleri, Taksim, Tarlabaşı Bulvarı ve çevresindeki ara sokaklarda bulunan köfte, kebap, kokoreç gibi yiyecek ve çay satışı yapan seyyar tezgahlarını kaldırdı.

Aralarında işyerleri önüne bırakılan buzdolaplarının da bulunduğu çeşitli malzemeler, iş makineleri ve kamyonlara yüklenerek götürüldü.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hasanoğlu, Beyoğlu’nun turistik bir bölge olduğuna dikkat çekerek, "Bu bölgede bu tür faaliyetlerin olmaması gerekiyor. Biz denetimlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2005 Cuma 11:40:48
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 11:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?