16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Bu iş magandalığı aştı!

Beyoğlu'nda, silahlı kavga sırasında açılan ateş sonucu sokakta oynayan 12 yaşında bir çocuk yaralandı. Şans eseri yaralı olarak kurtulan çocuk, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre, olay dün akşam saatlerinde Kasımpaşa Hacı Mehmet Mahallesi İbadullah Sokak'ta meydana geldi. Altuğ Temizlik Malzemeleri dükkanının sahibi Hüseyin Demir(70) ile dükkanın eski sahibi Hamza Manar(56) arasında tartışma çıktı.

Dükkanın satışıyla ilgili olarak başlayan ve birkaç gündür devam ettiği belirtilen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada silahını çeken Hüseyin Demir, yere yatırdığı Manar'ı bacağından vurdu. Açılan ateş sonucu, sokakta oynayan 12 yaşındaki Metin Eren adlı çocuk da bacağından yaralandı.

Yakınları tarafından Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Eren'in sol bacağına bir kurşun isabet ettiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Küçük çocuğun babası Ramazan Eren, olay sırasında evde olduğunu belirterek, "Oğlum geldi Metin'i vurdular dedi. Apar topar hastaneye geldim" diye konuştu.

Hüseyin Demir olaydan sonra gözaltına alınırken, olayda bacağından yaralanan Hamza Manar da özel bir hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 10:02:14
Güncelleme :20 Eylül 2005 Salı 10:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?