16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Polise ateş açıp kaçtılar

Taksim'de bir barda kurşunlama olayına karışan 4 kişi, araçlarıyla kaçmaya çalışırken, polis ekipleri tarafından takibe alındı. Gece boyunca polisi 3 kez peşine takan ve kaçmayı başaran şahıslar, polise de ateş açtı.

Taksim'de Andon Bar'da bir kurşunlama olayına karışan 4 kişi, 34 TF 2648 plakalı Audi marka otomobille kaçmaya başladı. Polis ekipleri otomobili takibe aldı. Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından, araç polise izini kaybettirdi. Olaydan 1 saat sonra aynı aracın Taksim Meydanı'nda görülmesi üzerine, polis ekipleri tekrar peşine düştü.

Tüm yollar, güzergahlar ve köprüler kapatılmasına rağmen araç tekrar polisin elinden kurtulmayı başardı. Bütün gece süren kovalamacanın ardından, araç tekrar kaçmayı başardı. Olaydan sonra sabaha karşı aynı araç, üçüncü kez Taksim Meydanı'nda gözüktü. Tüm polis ekipleri tekrar harekete geçerek yol güzergahlarını kesti ve aracın peşine düştü. Fındıklı- Kabataş yolunu kesen polis ekipleri, otomobili burada tam sıkıştırmışken, araç sürücüsü el frenini çekerek, ters yöne döndü.

Gece boyunca İstanbul polisini üç kez peşine takan ve kaçmayı başaran aracın içindeki şahıslar, polise de ateş etti. Yapılan araştırmalarda, Kadıköy'de özel bir firmaya ait olan aracın çalıntı olduğu belirtildi. Tüm aramalara rağmen, araç ve içindeki şahıslar kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 11:24:38
Güncelleme :4 Ağustos 2005 Perşembe 11:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?