18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Tinercilerin elinden zor kurtuldu

Galatasaray Lisesi'nde görevli, 56 yaşındaki Fransızca öğretmeni Fransız kadın, Kabataş'ta tinercilerin saldırısına uğradı.

Çantasını almak isteyen tinerciler tarafından kalçasından bıçaklanan kadın, vatandaşların yardımıyla tinercilerin elinden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray Lisesi'nde Fransızca öğretmeni olarak görev yapan Catherine Lagonche (56) adlı Fransız kadın, dün saat 22.00 sıralarında evine gitmek üzere ara sokaklarda yürümeye başladı.

Lagonche, Kabataş Setüstü'nde bulunan İnebolu Sokak'a geldiğinde, yolu 4 tinerci genç tarafından kesildi. Fransız öğretmenden çantasını isteyen tinerciler, Lagonche'nin direnişi ile karşılaştı. Bunun üzerine, şahıslardan biri öğretmeni kalçasından bıçakla yaraladı.

Bu sırada olayı gören vatandaşlar, tinercilere müdahale etti. Tinercilerin elinden, vatandaşların yardımıyla kurtulan Lagonche, ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Fransız öğretmen, daha sonra Alman Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için çalışmalara başlandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2005 Cuma 13:05:37
Güncelleme :22 Temmuz 2005 Cuma 13:09:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?