3
Mayıs
2024
Cuma
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Gençler Hotel


Oda & Detaylar: 81 toplam odalı 187 toplam yataklı 6 suit odalı 1 özürlü odası. Deniz, bahçe manzarası bulunuyor.

Oda Özellikleri: Direk telefon, balkon, minibar, uydu tv, split klima, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, suitlerde jakuzi, banyoda telefon.

Servis & Hizmetler: Split klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir.

Eğlence ve Aktiviteler: > Sauna, disko.

Yeme & İçme: Oda kahvaltı, kafeterya, lobi bar, sahil bar, teras bar, restoran bar. 1 alakart restoran. Türk Mutfağı.

Seminer ve Toplantılar: 1 toplantı odası (60 maksimum kapasite). Perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, ses sistemi, DVD player, televizyon, klima.

Konum: Atatürk Hava Alanı 38 km. Deniz kıyısında, özel plaj.

İlgili Kişi :
Adres1 :E-5 Karayolu Londra Asfaltı No:97 Kumburgaz Büyükçekmece İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (212) 885 85 04
Faks :+90 (212) 885 85 14

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.