18
Mayıs
2024
Cumartesi
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Akgün: Büyükçekmece eğitim kenti olacak...

Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulların ihtiyaç listelerinin belirlenmesi için bir dizi ziyarette bulunan Başkan Akgün; “ Benim öncelikli hizmetlerimden birisi eğitimdir. Benim amacım ilçe genelinde okul sayısını artırarak çocuklarımızın daha çağdaş bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmelerini sağlamaktır”dedi.

Büyükçekmece’ye belediye olarak birde kolej kazandırmak için kolları sıvadıklarını dile getiren Başkan Akgün; “ Büyükçekmece Eğitim Vakfı ile birlikte Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’nun yan tarafında yapımına önümüzdeki günlerde başlayacağımız kolejimizi en kısa zamanda tamamlayarak hayata geçireceğiz. Bu kolejimizi belediye olarak sadece yapmak ve ihtiyaçlarını tamamlamak bizim görevimiz olacak. Eğitim kadrosunu da Büyükçekmece’ miz de genç yaşta emekli olmuş öğretmenlerimizden oluşturacağız. Bu arkadaşlarımız uzun yıllar edinmiş oldukları tecrübelerini ortaya koyarak okulu onlar yönetecekler”şeklinde konuştu.
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulu yetkililerinin bando takımının kıyafet ve müzik aletleri konusunda ihtiyaçlarının olduğunu belirtmeleri üzerine Başkan Akgün; Bando takımının bütün ihtiyaçlarını karşılayacakları sözünü verdi.

kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2004 Cuma 09:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?