18
Mayıs
2024
Cumartesi
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

AKP'nin Mimarsinan Belediyesi adayı Yazır; 'Görmek inanmaktır felsefesi ile AKP'den aday oldum'

İstanbul Yozgatlılar ve Marmara Yozgatlılar Birliği Başkanı Adem Yazır, AK Partiden Mimarsinan Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı.  Mimarsinan Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yazır; " Devlet memuru olmam nedeniyle aktif siyaset yapamadım. Ancak 2003 Genel seçimleri ile ilk kez siyasi bir kimlik tercih ettim . Bu tercihimi de ülkemizin aydınlık ve adaletli geleceğini AKPARTİ'de olduğunu görerek  " görmek inanmaktır" felsefesiyle AKPARTİ İstanbul 3.Bölgeden Milletvekili aday adayı olarak aktif siyasete başladım." dedi.

Yazır, yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Dünyada rekabetsiz tek varlık insandır; Toplumları bir araya getiren unsur ise karşılıklı faydalanma ilkesidir. Bu vesile ile insanlarla karşılıklı iletişim ve etkileşim içinde olabildiğimiz müddetçe beşeri ilişkilerimizi geliştirip toplumlara faydalı olabiliriz. Bunun yolu da sivil toplum kuruluşları diye adlandırdığımız sosyal organizasyonlara katılmakla mümkündür. Bu bilinçle hareket ederek Yerel ve bölgesel anlamda bir çok organizasyonlarda zamanım elverdiği ölçüde görev aldım. " İnsanların en hayırlısı, insana hayırlı olandır) (Hadisi şerif)" bilinci ile aday oldum.Görev aldığım takdirde en iyi bir şekilde hizmet etmeye talibim"

Yozgat Sarıkaya(1965) doğumlu faaliyetleri ile gündemden düşmeyen başkan Yazır, daha önce aynı belediyede de belediye başkan yardımcılığı yapmış,seçimlerden önce adaylığını açıkladıktan sonra görevinden istifa etmişti. 3 Kasım seçimlerinde AK Partiden Milletvekili aday adayı olmuş, adaylığı bölgede yerel basın tarafından günlerce manşette işlenmişti.




Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2004 Cuma 11:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fahrettin IP: 88.233.79.xxx Tarih : 14.09.2006 17:08:48
sayın BAŞKANIM ey yürekli insan sanmaki yok oldun bilakis şimdi dahada güçlüsün gönüllerine talip oldugun insanlar sizinle beraberdir SAYGILARIMIZLA