18
Mayıs
2024
Cumartesi
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Başkan Akgün: Ekmeğimiz çok temiz....

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ’de yenilen ekmeğin hem sağlıklı hem de son derece hijyenik ortamlarda pişirildiğini söyledi.

Zaman zaman Büyükçekmece’de ekmek konusunun bir takım çevrelerce bilinçli veya bilinçsizce istismar edildiğine değinen Başkan Akgün; “ Bugün İstanbul genelinde Büyükçekmece Belediyesi’nin sistemi takdir edilip konuşuluyor. Çünkü biz dışarıda kontrolsüz bir şekilde pişirilen ekmekleri ilçemize sokmuyoruz. Bunun sebebi elbette halkımızın daha sağlıklı gıdalarla beslenmesidir”dedi.

Önceki gün Büyükçekmece genelinde ki fırıncıların kurmak istedikleri halk ekmek fabrikası projesinin son çalışmaları ile ilgili bilgi almak için fırıncılarla bir araya gelen Başkan Akgün, “ Büyükçekmece fırıncılar esnafının bir araya gelerek böyle bir çalışma göstermesi gerçekten takdir edilmesi gerekir. Bugünkü ekmek fiyatlarınız normal ancak Halk ekmek fabrikanızı hayata geçirdiğinizde bu fiyatların biraz daha aşağıya çekileceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Akgün’ ün kendilerini ziyaretinden oldukça mutlu olduklarının altını çizen Halk Ekmek Şirketi Sedat Akyıldız” “ Bu ziyaret bizim için çok önemli. Bizim amacımız da zaten halkımıza daha ucuza daha sağlıklı bir ekmek sunabilmek. Çük şükür bunu yapıyoruz. Fırıncı esnafımızla birleşip hayat geçirmek istediğimiz halk ekmek fabrikamız hayata geçince elbette ekmeğimizin fiyatı yarı yarıya inecektir”diye konuştu.

Başkan Akgün’ ün fırıncıları ziyaretinde Büyükçekmece Emniyet Müdürü Celalettin Martin katıldı.
kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 09:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?