17
Mayıs
2024
Cuma
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Beylikdüzü’nde Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Beylikdüzü Belediyesi 1. Ramazan Köyü Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İftar Çadırı’nda yemek veren ses Sanatçısı Mustafa Uğur, vatandaşlara kendi elleriyle ikramda bulundu.

Vatandaşlar arasında yemek yiyen genç türkücü, iftar sonrası seslendirdiği, birbirinden güzel parçalarla, sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. Müzik dünyasında, çıkış yaptığı "Ölmem mi" adlı türküsünü ve birbirinden güzel birçok türküyü ardarda seslendiren Uğur, Beylikdüzülülerden büyük alkış aldı.

Beylikdüzü’nü çok sevdiğini söyleyen Uğur, gecede bol bol sohbet etme imkanı bulduğu Başkan Orakçı’dan K.Beylikdüzü’nde oynaması için aldığı transfer teklifi karşısında çok duygulandı.

Çalışan ve halka hizmet veren insanları taktir ettiğini belirten Türkücü, "Beylikdüzü için her türlü desteğe hazırım. Gerçekleştirdiği çalışmalarla; spora ve gençlere önem verdiğini kanıtlayan genç ve dinamik başkanımızın teklifinden gurur duydum. " diye konuştu.

Eski Ramazanların sıcak, samimi ve nostaljik havasını yaşatmak için Ramazan etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı da sadece Ramazan ayında değil, her zaman yardımlaşma, paylaşma ve hoşgörü duygularının dorukta olması gerektiğini kaydetti.

"Anadolu Ateşi" Beylikdüzü’nü ısıttı...

Milyonlarca vatandaşı ekran başına sürükleyen yarışma programı Anadolu Ateşi yarışmacılarının misafir olduğu iftar çadırı birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Anadolu’nun zenginliğini ve çeşitliliğini gösteren birbirinden farklı yarışmacılar, Başkan Orakçı ve vatandaşlarla birlikte saz eşliğinde muhteşem bir fasıl gerçekleştirdiler. Standları dolaşarak; alışveriş yapan genç rakiplerin birbirleriyle uyumlu davranışları çevreden olumlu puan aldı.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2004 Cuma 10:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?