17
Mayıs
2024
Cuma
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Bu çeşme, Büyükçekmece’ye yakıştı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iş adamı Murat Gül ve ailesinin yaptırmak istedikleri hayrat çeşmesini görünce çok beğendiğini söyledi.

Hamza pınar yolunda daha önce bulunan çeşmenin aşırı yıpranmasından dolayı görüntü kirlililiği oluşturduğunu düşünen Müteahhit Murat Gül; “ Evimizin burada olmasından dolayı sık sık bu yolu kullanıyoruz. Buradaki çeşmenin yıkık dökük olduğunu görünce içimden bu çeşmeyi onarmak geçmişti. Konuyu Belediye Başkanımıza aktardığımda bana, “ Müteahhit adama yakışan o çeşmeyi onarmak değil, daha güzelini yerine yapmaktır .”diyince bunu kendime emir kabul edip, konuyu aileme açtım. Onlarda başkanımızla aynı düşünceleri paylaştıklarını ifade edince hemen çalışmalara başladık”dedi.

Büyükçekmece ’de Murat Gül gibi hayırseverler sayesinde daha bir çok güzel projeye imza atacaklarını anlatan Başkan Akgün de konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Bu insanlara için bu çok küçük bir hizmet. Biz belediye olarak bu hayırsever vatandaşlarımızdan daha büyük hizmetler bekliyoruz. ”

Çeşmenin yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akgün ,çeşmenin estetik bakımından Büyükçekmece ’ye yakıştığını söyledi.

b.çekmece
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 09:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?