16
Haziran
2024
Pazar
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Büyükçekmece'de cinnet

Büyükçekmece'de cinnet getiren bir kişi, annesi, ablası ve ablasının erkek arkadaşını başlarından baltayla yaraladı. Fatih Mahallesi Efecan Sokak'taki bir apartmanda oturan Mustafa T, dün akşam saatlerinde eve geldiğinde ablası Aynur T. ve erkek arkadaşı Aydın T. ile karşılaştı.

Bunun üzerine cinnet getiren Mustafa T, eline aldığı balta ile ablası Aynur T. (36) ile Aydın T'ye saldırdı. Aynur T. ile Aydın T'yi baş ve vücutlarının çeşitli yerlerinden balta ile yaralayan Mustafa T, bu sırada kendisini engellemek isteyen annesi Nazmiye D'yi de (55) de aynı şekilde yaraladı.

Mustafa T'nin evden ayrılmasından sonra komşularından yardım isteyen Aynur T. ile Aydın T. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, anne Nazmiye D. de Dr. Sadi Konuk Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Uyuşturucu hap bağımlısı olduğu öne sürülen Mustafa T'nin, Büyükçekmece sahilinde börek satarak geçimlerini sağlayan anne ve ablasının börek satın aldıkları Aydın T'nin iş yerinde çalıştığı belirtildi.

Polis, olaydan sonra kaçan Mustafa T'nin yakalanması amacıyla başlattığı çalışmayı sürdürüyor.
A.A
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2006 Salı 16:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?