19
Mayıs
2024
Pazar
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Dünyanın 2. büyük bilgi teknoloji fuarı Beylikdüzü TÜYAP'ta açıldı

Dünya CeBIT zincirinin Hannover’den sonra ikinci büyük halkası olan CNN TÜRK ve Hürriyet’in de medya destetçileri arasında bulunduğu CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da küresel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

CNN TÜRK bu yıl CeBIT Bilişim Eurasia için özel bir proje gerçekleştiriyor. Bu yıl fuar alanında ’cnnturk.com Internet Cafe’ oluşturuldu.

cnnturk.com Internet Cafe, HİF AŞ ile ortak olarak fuarda ilk defa oluşturulan üçüncü salonda ziyaretçilere fuar boyunca hizmet verecek. cnnturk.com Bilim ve Teknoloji sayfalarından fuar boyunca tüm gelşimeler tekip edilebilecek.

160 bin ziyaretçi bekleniyor

Farklı ölçek ve sektörlere yönelik bilişim çözümlerini biraraya getirecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na 160 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. 65 ülkeden ziyaretçi beklenen fuarda, bilgi ve iletişim alanında son teknoloji ürünlerini sergileyecek 800’ün üzerinde firma olacak.

Tematik bölümler de var

’Bilişimden güç alın’ sloganıyla düzenlenen CeBIT’in tematik bölümleri ise ’Gelecek Parkı’, ’Türkiye’den Küreye’, ’Kamu’dan e-dönüşüm’.

Bilişim Zirvesi, Lütfi Kırdar’da

TÜYAP’taki Fuar’ın yanısıra Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda işadamları, bilişim profesyonelleri, akademisyenler, bürokratlar ve çok sayıda bilişim sektörüyle ilgili konuk Bilişim Zirvesi’nde buluşacak.

Şirketler teknoloji şov yapacak

CEBIT Bilişim Eurasia’da bilişim şirketlerinin bu yıl sergileyecleri son teknoloji ürünleri, ziyaretçilerin aklını başından alacağa benziyor. Dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi Nokia ürettiği en son cep telefonu modellerini CeBIT Bilişim Eurasia’da sergileyecek.

Vestel, Ar-Ge ve üretim üssü Vestel City’de geliştirdiği yeni ürünleriyle fuarda boy gösterecek. Vestel fuar kapsamında, kablosuz güvenlik ve ev otomosyon sistemleri ürünü ’Vestel Angel’ı ilk kez tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Turkcell birçok ürününü tanıtacak

Turkcell de CeBIT’te mobil bilet ’BiletCELL’den alarm sistemi ’Otomubul’a, Java’lı haber servisinden kurumlar için geliştirilen mobil uygulamalara kadar birçok ürünü tanıtacak.

Turkcell, fuar boyunca ayrıca farklı yerlere kurulacak ’TurkcellExtra Her Şey Burada" noktalarında da ziyaretçileri ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirecek.

Avea yeni tarifelerini tanıtacak

CEBIT Bilişim Eurasia’da kurumsal ve bireysel pazara yönelik ürünlerini sergileyecek olan GSM operatörü Avea, hizmet çeşitliliğiyle dikkat çekiyor.

Avea hem yeni servisleri hem de tarifeleriyle ziyaretçilerin gözdesi olmayı hedefliyor.
cnn türk
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2004 Salı 11:45:11
Güncelleme :31 Ağustos 2004 Salı 11:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?