19
Mayıs
2024
Pazar
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

İzzet Garih 'ten Akgün'e ziyaret....

Büyükçekmece’nin her geçen gün büyük bir gelişme sağladığını belirten ALARKO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, Başkan Akgün’ün bu konuda çok büyük payının olduğunu söyledi.

Görevi gereği bir ayağının yurt dışında olduğunu söyleyen ALARKO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih," Büyükçekmece’ye her gelişimde mutlaka bir kaç ya başlamış yada bitmiş yeni proje ile karşılaşıyorum. Bu pozitif gelişmelerde elbette Başkan Akgün ’ün payının oldukça büyük olduğunu düşünüyorum"dedi.

Büyükçekmece’nin AB standartlarında bir ilçe olduğunun da altını çizen Garih; " Avrupa standartlarında bir ilçemizin olması bizim için son derece gurur verici bir olaydır. "şeklinde konuştu.

Ünlü iş adamının kendisini ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu belirten Başkan Akgün’de, Amaclarınn Büyükçekmece ’yi yurtdışında taklit edilen bir ilçe haline getirmek olduğunu söyledi. Akgün; “ Yurt dışına her çıktığımda mutlaka ilçemde hayata geçirebileceğim yeni yeni çalışmalarla dönerim. Bugün Büyükçekmece ’de gördüğünüz çoğu proje yurtdışı gezilerimizde görüp burada hayata geçirmeğe karar verdiğimiz projelerdir”dedi.
b.çekmece
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2004 Çarşamba 10:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?