19
Mayıs
2024
Pazar
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Öğretmenler, öğretmenleri eğlendirdi...

İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü öğretim görevlilerinin kurduğu Altın kızlar gurubu dün Akşam meslektaşlarını eğlendirdiler.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğretmenlerin zor şartlar altında gelecek nesilleri yetiştirme gayretinde bulunduklarını söyledi.

Öğretmenlerin zorunlu haller dışında sosyal aktivitelere katılamadıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Bunun sebebi öğretmenlerimizin sosyal olmamalarından kaynaklanmıyor. Bunun bir tek sebebi vardır, o da öğretmenlerimizin maddi zorluklar yaşadıklarıdır. Devlet gelecek nesillerin daha donanımlı , daha bilgili yetişmelerini istiyorsa şimdiden öğretmenlerimize sahip çıkması gerekir ” dedi.

Öğretmenler günü münasebetiyle Büyükçekmece genelindeki yaklaşık 1000 öğretmene TÜYAP Fuar Merkezi’nde yemek veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ; “ Biz belediye olarak sizin maaşlarınızı artırabilecek konumda değiliz. Ancak sizlerin daha huzurlu olabilmeniz için okullarınızın fiziki altyapısını hemen hemen tamamladık. Türkiye genelinde her halde bütün okulları tam gün eğitim veren bir başka ilçenin olduğunu sanmıyorum ”şeklinde konuştu.

Öğretmenlerimizin rahat ve huzurunu temin için her türlü göreve hazır olduklarını da belirten Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Zaman zaman okullarımızı gezerek okullarımızın sıkıntılarını dinlerim. Eksik olmasınlar bugüne kadar hiçbir öğretmenimiz çıkıp ta şahsi bir şey istememiştir. Hepsinin sıkıntı ve isteği genelde okul ve eğitim ihtiyaçlarıdır. Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar öğretmenlerimiz için bir öğretmen evi yapıp kendilerine teslim ettik.”

kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2004 Perşembe 10:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?