18
Mayıs
2024
Cumartesi
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Tartıştığı kişiyi ezerek öldürdü

İstanbul TEM Otoyolu Hadımköy mevkiinde, yol verme nedeniyle çıkan tartışmada, TIR şoförü, yol kenarında tartıştığı otomobilde bulunan kişilerden birini bıçakladı diğer bir kişiyi de aracıyla ezerek öldürdü.

Selimpaşa’dan İstanbul’a seyir halinde bulunan 34 L 8028 plakalı araçta bulunanlar, yol verme nedeniyle TIR sürücüsü İsa Yılmaz ile seyir halindeyken tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından yol kenarına çeken otomobil ve TIR arasındaki tartışma burada da sürdü.

TIR şoförü İsa Yılmaz daha sonra aracından aldığı bıçakla otomobilde bulunanlardan Deniz Karabulut’u elinden yaraladı. Çıkan arbedede otomobilde bulunanlar, TIR şoförünün elinden bıçağı almayı başarırken, İsa Yılmaz aracına binerek otomobilde bulunanların üzerine sürdü.

Dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, otomobilde bulunanlarda Yakup Yılmaz (70) üzerine gelen TIR’ın altında kalarak yaklaşık 1 kilometre boyunca sürüklendi. Yakup Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, İsa Yılmaz yönetimindeki TIR olay yerinden kaçmayı başardı. İsa Yılmaz, daha sonra Bahçeşehir gişelerinde Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak, Bahçeşehir Karakolu’na götürüldü.

Yakup Yılmaz’ın oğlu Murat Yılmaz, "Arkadan bir araçla geliyordum. TIR’ın önündeydik. Bizi görmemiş olması imkansız. Üzerimize sürdü" dedi. Bu arada, Habertürk’te haber yönetmeni olan Yakup Yılmaz’ın kızı Esen Yılmaz, olay yerinde şok geçirdi.

Yakup Yılmaz’ın 1 yıldır kanserle mücadele ettiği ve tedaviye olumlu cevap vermeye başladığını söyleyen Murat Yılmaz, "Babam kansere yenilmedi, trafik canavarına yenildi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 11:50:43
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 15:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?