20
Mayıs
2024
Pazertesi
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Yeşil Esenyurt’a moral yemeği

Yeşil Esenyurtsporlu futbolcu ve yöneticileri, sahibi olduğu Balıkçı Kenan Balık Lokantası’nda ağırlayan Kenan Balcı, spora ve sporcuya her zaman destek verdiğini belirterek, kulübün forma sponsorluğunu da üstleneceğini açıkladı. 

“Amatör sporcularımıza destek vermek hayatın kendisine değer vermektir” diyen Balcı, “Hepimizin sağlıklı ve bilgili bir neslin yetişmesine katkı sunması gerekir. Biz sağlıklı beslenme konusunda insanlarımıza balık yemelerini öneriyoruz. Bugün Yeşil Esenyurtspor kulübü yöneticileri ve sporcularını ağırlamaktan büyük keyif aldık. Kendilerine ligde başarılar diliyorum” dedi. 

Balıkçı Kenan’da tam kadro yemeğe katılan Yeşil Esenyurtsporlu yöneticiler, gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirttiler. Kenan Balcı’ya teşekkür eden Kulüp Genel Kaptanı Hasan Demir, “Sayın Balcı saygıdeğer işadamlarımızdan birisidir. Yıllardır spora yaptığı katkılarla bilinir. Bugünde bunun bir örneğini gösterdi, sağ olsun” dedi. 

Başarının disiplinli bir çalışmayla gelebileceğini belirten Demir, “Sporda kazanmak da, kaybetmekte var. Her sporcu başarıya kendini odaklar. Ama daha iyi odaklananlar, motive olan ve egzersiz yapan sporcular müsabakalar da başarı kazanır. Başarının altında emek vardır, disiplin vardır, spor bilgisi vardır” diye konuştu.

Erdal Karasansar / Büyükçekmece KENTHABER
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 20:21:05
Güncelleme :27 Kasım 2008 Perşembe 20:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?