22
Mayıs
2024
Çarşamba
BÜYÜKÇEKMECE - İSTANBUL

Yılmaz'ın ailesi perişan

TEM Otoyolu Hadımköy mevkiinde tartıştığı sürücünün, TIR’ıyla ezerek öldürdüğü öne sürülen Yakup Yılmaz’ın (70) ailesi perişan. Öldürülen yaşlı adamın oğlu Murat Yılmaz, TIR sürücüsünün, babasını bilerek öldürdüğünü iddia etti.

Cenaze işlemleri için Adli Tıp’a gelen Murat Yılmaz, dün akşam 4 aile piknikten döndüklerini belirterek, "Piknik dönüşü eve giderken, önde kavga olduğunu gördük. TIR şoförü, eniştemizi bıçaklamış. Arabadan indik ve TIR’ı durdurmak istedik. Bizi gördüğü halde üzerimize geldi.

Daha önce de yolda birkaç arabayı taciz etmiş. Olayın pek çok görgü tanığı var. Babamı bilerek öldürdü. Tam bir psikopat. Görgü tanıklarının jandarmaya başvurmasını istiyoruz" dedi.

TIR sürücüsü İsa Yılmaz tarafından bıçaklanan Deniz Karabulut ise, "Yolda bana el hareketleri yaptı. Sonra beni durdurdu. "Ne oluyor" demeye kalmadan, kapıyı açarak üzerime saldırdı. Bıçağı elimle durdurmasam kalbime gelecekti. Ellerim kesildi" diye konuştu. Öte yandan, olayın ardından gözaltına alınan TIR sürücüsü İsa Yılmaz’ın sorgusu sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 15:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?