16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kombi hırsızlarına suçüstü

Esenyurt'ta kombi satan bir işyerini soymak isteyen 3 kişiden 1'i yakalandı, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Esenyurt Saadetdere Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde 05.00 sıralarında devriye gezen jandarma ekipleri, kepenkleri yarı açık olan, kombi satan bir işyerini kontrol etmek istedi. Jandarma ekiplerinin işyerine yaklaştığını fark eden 3 şüpheli şahıs, farları açık ve çalışır halde bulunan beyaz renkli Şahin marka araca doğru yöneldi.

Ancak yakalanacaklarını anlayan şahıslar, ayrı istikametlere kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan takip neticesinde kaçan şüphelilerden Samet B. yakalandı, Cihan K. ve soyadı bilinmeyen Murat isimli şahıslar ise olay yerinden kaçtı. İşyerinde yapılan incelemede herhangi bir malzemenin çalınmadığı, aracın ise düz kontak yapılmak suretiyle çalınmış olduğu ve plakanın başka bir araca ait olduğu belirlendi. Esenyurt Mahallesi'nden çalındığı belirlenen araç, gerekli incelemenin ardından sahibi Hasan K'ya teslim edildi.

Daha önceden çeşitli suçlardan dolayı sabıkalı olan Samet B, çıkarıldığı Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tutuklanarak Metris Ceza ve Tutukevi'ne konuldu. Kaçan 2 şahsın açık kimlik ve adres tespit çalışmaları devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2005 Pazartesi 14:19:48
Güncelleme :28 Temmuz 2005 Perşembe 12:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?