23
Mayıs
2024
Perşembe
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Avicenna Hotel

Avicenna Otel, 19. yy. geleneksel ahşap Osmanlı evinden otele dönüştürülüp 1990 yılında hizmete açılmıştır ve 2008 yılında tamamen yenilenmiştir. Otelimiz misafirlere üst düzey konfor, özel ilgi ve birinci sınıf hizmet sunmaktadır. Özel üretim lüks kumaşlarla döşenmiş odalar, geleneksel Osmanlı desenleri ve modern figürlerle bezenmiştir.
WI-FI : Kablosuz internet bağlantısı tamamen ücretsiz olup,lobi,restoran ve odalarda hizmetinizdedir. 
Otelimiz, toplam 106 yatak kapasiteli 3 single, 19 twin, 25 double ve 1 triple olmak üzere 48 odalıdır. Odalarımızda banyo veya duş, saç kurutma makinesi, mini bar, direkt telefon hattı, jeneratör, uydu alıcısı, kablosuz internet bağlantısı ve klima bulunmaktadır. Ayrıca bazı odalarımız eşsiz deniz manzaralı balkonlara açılmaktadır.

Otelimiz Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı’nın gölgesinde ve İstanbul’un tarihi şehir merkezine birkaç dakika yürüme mesafesindedir.

Açık büfe kahvaltınızı otantik kahvaltı salonundan veya otelin bahçesinden alabilirsiniz. Her iki restoranımız da (Sipsi Restaurant ve Kahvaltı Salonu ) Osmanlı mimarisinden esinlenerek Kütahya çinileri ve vitray camları ile bezenmiştir. Mermer zemin üzerine geleneksel Türk halı ve kilimleri de dekoru zenginleştirmiştir.

Marmara Denizi’nin göz kamaştırıcı manzarasına sahip Sipsi Restauran & Bar’da damak tadınıza hitap etmek için Dünya ve Türk Mutfağı , Özel Tavuk Yemekleri Menüsü ve Vejeteryan Menüsü bulunmaktadır. Ayrıca Oda Servisi, Döviz Bürosu, Çamaşırhane, Park Alanı, Emanet Kasası, İnternet Erişimi ve Tourist Information Masası da 24 saat size hizmet vermek için hazır beklemektedir. Avicenna şehrin en renkli ve göz alıcı yerinde Türk Misafirperverliğini en güzel şekilde yaşamanızı sağlar. Odalarımız:

 Büyüleyici osmanlı sultanlarının konakladığı odalardan bir esinti. eski alışılmış tahta ev , osmanlı estetiği ve dekorlari kullanılarak yenilendi ve muhteşem bir otele çevrildi. Bütün odalarda, lcd tv, klima, telefon, duman dedektörü,minibar, safebox, duşlu veya küvetli banyo,saç kurutma makinasi, buharlaşmayan ayna ve banyolarda da telefon bulunmaktadir. 


El yapımı en lüks kumaşlar ile üretilmiş ürünlerimiz, modernize edilmiş ve geleneksel Osmanlı motiflerinin nadide kombinasyonu ile odalarımızı zenginleştirmektedir.

Oda servisimiz günün 24 saati hizmetinizdedir.

Kablosuz internet bağlantısı, restorantta ,bahçede, lobi alanında ve tüm odalarımızda kullanıma açıktır.

Konferans ve ziyafetlerin düzenlenebileceği salonlarımız mevcuttur.

Kuru temizleme, çamaşırhane ,ücretsiz otopark, bebek bakıcısı hizmeti ve Marmara denizi ve adaların çarpıcı manzarası ile misafirlerimizi buluşturan teras bar (SIPSI) ve restorantımız hizmetinize sunulmaktadır.

Otelin ahşap kaplamalı etkileyici bahçesinde misafirlerimize geleneksel türk mutfağından örnekler sunulmaktadır .Sıcak atmosferiyle burada sabahları kahvaltınızın tadını çıkarabilir ve öğleden sonraları lezzetli aperatifler eşliğinde bitkisel çaylarımızla enfes türk kahvemizin tadına bakabilirsiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :Mimar Mehmet Ağa Cad. Amiral Tafdil Sok. No: 31 - 33 Sultanahmet - Eminönü - İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :34400
Telefon :+90 (212) 511 2198
Faks :+90 (212) 511 21 98
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.