4
Mayıs
2024
Cumartesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Muhlis Bey

English Page DownMuhlis Bey Otel, yüzyıllarca dünyaya başkentlik yapmış İstanbul’un tarihi kültüründe önemli yer tutan Eminönü yarımadasında olup "Sur İçi" diye anılan bölgede yer almaktadır.


Otelimiz daha evvel Alibaba Otel olarak hizmet vermekteyken 2007 yılından itibaren Muhlis Bey Otel olarak yeni bir anlayışla, yenilenmiş binası ve güleryüzlü personeliyle siz sevgili misafirlerimize en iyi hizmeti verecektir.

Otelimizin 9 odası bulunmaktadır. Odalarımızın 3’ü süit olup Eski Sultanahmet Hapisanesi(Şu an Four Seasons Olarak Hizmet vermektedir) yönünde olup diğer 6’sı deluks özelliklere sahiptir. Odalarımızda direkt telefon, mini bar, kablo tv, saç kurutma makinası, internet bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için odalar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca terasımızda kahvaltı ve akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz Açık ve kapalı bölümler bulunmaktadır.Özel parti ve davetleriniz hakkında görüşmek için lütfen önceden bilgi alınız.

Tarihi yarımada da ziyaret edilebilecek tarihi ve turistik mekanlara yakınlığı ve servisi ile bir fark yakalayan Muhlis Bey Otel misafirlerine evlerinde yaşayabilecekleri konforu sunmaktan mutluluk duymaktadır.

Parke döşeme
Mini Bar
Split klima
Direkt Telefon
Saç Kurutma Makinesi
Kablolu TV
Özel banyo
Duş/küvet
Ortopedik Yatak
Kat hizmetleri
Uyandırma servisi
Mini masa/puf
Balkon
Giysi Dolabı
Kablosuz Internet Bağlantısı
24 saat sıcak-soğuk su                                                                       

Türkce içerik için yukarı çıkınızThe Hotel Muhlis Bey is located in Eminönü peninsula which called Old City that was capital city since hundereds of year to the world.

You will enjoy the mystic moments in that historical place where Otoman and Byzantian Empires carried on their lives and oriental and oxidental cultures were gone in to circles.

Our hotel used to be under name of Hotel Alibaba,since 2007 we are in your service under name of Hotel Muhlis Bey with new comprehension,cheerful staff and renovated building.We have 9 rooms,three of them are suits and they are facing to old Sultanahmet Prison which is Four Seasons Hotel at that moment and six of them have deluxe class.In our room there are direct phone,mini bar,hair dryer,cable tv,and wireless internet connection.

There are covered and uncovered sections of our terrace that you can have your breakfast and dinner. Hotel Muhlis Bey that caught the difference with the distance to the historical and turistical places and to the best service.We will be pleased to present you the comfort that you may have in your residance. Hard wooden floor 

Mini Bar
Air Condition
Direct Phone
Hair Dryer
Cable TV(International TV channels)
Comfortable Beds
Housekeeping Service
Wake up Service
Table & Stool
Balkony
Dress Wardrobe
Wireless Internet Connection
24 Hours hot-cold  water                                                                      

İlgili Kişi :
Adres1 :Cankurtaran Mah. Tevkifhane Sok. No:12 Sultanahmet / İstanbul/TURKEY
Adres2 :
Posta Kodu :34122
Telefon :+90 ( 212 )5180030
Faks :+90 ( 212 )5171783
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.