22
Mayıs
2024
Çarşamba
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Oran Hotel

STANDART ODALAR

Otel içinde ilk 6 katta bulunan ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için donatılan standart odalarda; uydu televizyon, telefon, internet bağlantısı, mini bar, saç kurutma makinası, makyaj aynası, elektronik kilit sistemi, klima ve elektronik kasa hizmetleri sunulmaktadır.

Otelimiz, İstanbul'un tarih, kültür ve alışveriş merkezi Lâleli'de olup, Atatürk Hava Limanı'na 15 km mesafededir.

2'si suit olan 92 banyolu odamızda, uydu televizyon, telefon, internet çıkışı, mini bar, saç kurutma makinası, makyaj aynası, elektronik kilit sistemi, klima, elektronik kasa hizmetleri ve 24 saat oda servisi vardır.

ORAN HOTEL Amerikan barları, Restoranları, kahvaltı salonu, toplantı salonu, bay & bayan kuaförü, şok havuzu, türk hamamı, masaj salonu, fitness center, saunası ve diskosu ile konuklarına titiz hizmet sunmaktan kıvanç duyar. 
LOKASYON

Şehir Merkezi, 0 km
Metro İstasyonuna, 100m
Otobüs Durağına, 100m
Abdi Ipekci Spor Salonu, 3 km
Istanbul Universitesi Hastanesi, 2 km
Istanbul Universitesi, 0 km
Kumkapı Balık Restoran, 1 km
Veliefendi Hipodromu, 5 km
Kapalı Çarşı, 0,5 km
Aya Sofya, 1 km
Galata Kulesi, 2 km
Topkapı Sarayı, 1 km
Sultanahmet Müzesi, 1 km

İlgili Kişi :
Adres1 :Harikzadeler Sok. No:36 - 42 Laleli - Eminönü - İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (212) 513 82 00
Faks :+90 (212) 513 82 05
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.