4
Mayıs
2024
Cumartesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Armada Hotel

Tarih boyunca "Byzantium", "Nova Rome", "Constantinople", "Konstantinopolis", "Âsitâne", "Dersaadet" ve "İstanbul" adlarıyla anılan tarihi yarımadanın kalbinde, Bizans ve Osmanlı mimarisinin iki dev anıtı; Ayasofya ve Sultanahmet Camii manzaralı Armada Otel, 1994'de hizmete girdi. Topkapı Sarayı, Aya İrini, Arkeoloji Müzesi, Ayasofya, Sultanahmet Meydanı, Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı gibi tarihi İstanbul'un önemli eserlerine yürüyüş mesafesinde bulunan Armada Otel'de bugünün konforu ve geçmişin atmosferi dış ve iç dekorda birleştirildi. 
110 Oda (16sı içeriden eklemli, 2si engelli sandalyesiyle girişe elverişli)
“Havuzlu Kahve”
5 Toplantı Salonu
2 lokanta
2 Bar (Radio Bar ve yazları Teras Bar)
Garaj

Odalarda: Kuru temizleme, Çamaşır ve 24 saat Oda Servisi, Emniyetli Kasa, Mini-Bar, TV, Telefon, Doğal sabun, Saç Kurutma Makinesi, Çay ve kahve ısıtıcısı ve Kablosuz internet bağlantısı.

Diğer: Havuzlu Kahvede -ücretsiz- kablosuz Internet bağlantısı, İş Merkezi, Türk Kahvesi, Havalanına Taşıma Servisi, Ücretsiz Turizm Danışmanı (tur, seyahat, alışveriş v.b. konularda), her Pazartesi Milango - Tango Türk akşamı.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ahırkapı Sokak No:24 Sultanahmet / İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :34122
Telefon :+90 (212) 455 44 55
Faks :+90 (212) 511 21 98
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.