17
Mayıs
2024
Cuma
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

AKP Adayı Er üniversiteliler buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eminönü belediye başkan adayı avukat Nevzat Er, "Üniversiteli gençliğe daha iyi eğitim imkanı sağlamak boynumuzun borcudur" dedi.
Seçim çalışmaları çerçevesinde Eminönü ilçesindeki İlim Yayma Vakfı'nda kalan üniversiteli öğrencilerle Grand Anka Otel'de düzenlenen yemekli toplantıda buluşan Nevzat Er, seçildiği takdirde uygulamaya koyacağı eğitim projelerini anlattı.
Üniversitelilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu vurgulayan AK Parti adayı Nevzat Er, "Sizlerin aktif olarak rol alacağı bir Türkiye, daha da güzel olacaktır. Büyük zorlukların yaşandığı bir ortamda iktidara gelen AK Parti hükümeti üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirmektedir. Bu ülkede bir çatışma ortamı hakimdi. AK Parti bu çatışmalara son verdi. Genç ve dinamik bir partiyiz ve Eminönü'nde de seçimi kazanarak sizlere daha iyi hizmet sunacağız" diye konuştu.
Eminönü'nde İstanbul Üniversitesi başta olmak üzere İstanbul Ticaret Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi'nin bazı birimlerinin bulunduğunu hatırlatan Nevzat Er, öğrencilerin sorunları konusunda merkezi hükümet ile de ortak çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Sorunların çözümünün uyumlu ekip çalışmasından geçtiğine dikkat çeken AK Parti adayı Nevzat Er, "Hükümet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Eminönü Belediyesi üçgeninde yapacağımız ortak çalışmalar, semtin her türlü sorununun yanında barınma ve burs sorununa da çözümler getirecektir. Üniversiteli gençliğe daha iyi eğitim imkanı sağlamak boynumuzun borcudur. İlçemiz sınırları içindeki her ihtiyaç sahibi öğrenci burs alacaktır" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2004 Cumartesi 15:43:30
Güncelleme :13 Mart 2004 Cumartesi 15:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?