19
Mayıs
2024
Pazar
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eminönü Belediyesi'nden annelere özel kitap

Eminönü Belediyesi, Anneler Günü için "En Güzel Duygu Annelik" kitabı yayınladı. Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’in Eminönülü annelere hediyesi kitapta, "annelik" ile ilgili her türlü bilgi yer alıyor.

Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’in "bugünün ve geleceğin annelerine" ithaf ettiği "En Güzel Duygu Annelik" kitabında, Anneler Günü’nün hikayesi de anlatılıyor. Anneler Günü dolayısıyla özel olarak yayınlanan kitapta yer alan konu başlıklarından bazıları şöyle: "Gebelikte beslenme, Hamilelikte karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm önerileri, Bebeğin ilk yılları, Bebeklerde sık görülen rahatsızlıklar ve ev kazaları, Çocuğunuzla iletişim kurabiliyor musunuz?, Eyvah!.. Çocuğum ergenlik çağında, Her zaman güzel ve çekici kalmak için, Çalışan annelere"
Anneler Günü kitabına bir de önsöz yazan Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, "Hayatta bir anneden daha kutsal ne var ki?" sorusunu yöneltiyor. Tüm annelerin, anneler gününü kutlayan Nevzat Er önsöz yazısında, "Varlık sebebimiz annelerimizi yılın sadece bir gününde değil tüm günlerinde anmak zorundayız" diyor. Belediyeciliği sadece altyapı hizmeti olarak görmediklerini belirten Başkan Er, "Üç İmparatorluğa başkentlik yapan şehrimizi, Cumhuriyetimizin kültür ve sanat başkenti yapma misyonuyla yola çıktık. Bunu da başaracağız" dedi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2004 Cuma 16:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?