20
Mayıs
2024
Pazertesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eminönü'nde esrarengiz cinayet

Olay, saat 01.30 sıralarında Sahil Kenedy Caddesi üzerinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde meydana geldi. 27 yaşındaki Hacı Ömer Alpagot, Sahil Yolu üzerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından darp edildi. Alpagot’u başına vurarak darp eden kimliği belirsiz şahıslar, daha sonra genç adama bıçakla saldırdı. Vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan Alpagot, ağır yaralandı. Hacı Ömer Alpagot’u yaralayan zanlılar olayın ardından kayıplara karıştı.

Görgü tanıklarının verdiği ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet yetkilileri yerde yaralı olarak kan kaybeden genci buldu. Güvenlik güçleri, yaralıyı en yakın hastaneye kaldırmak için olay yerine hemen sağlık ekibi ve ambulans istedi. İstenen ambulans yaklaşık 30 dakikada olay yerine gelince Alpagot, kan kaybından yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri, nabzını kontrol ettikleri gencin kan kaybından öldüğünü açıkladı.


Görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda bölgede çalışma yapan güvenlik güçleri, şüpheli bulduğu kişileri sorgulamak üzere gözaltına alırken, Hacı Ömer Alpagot’un cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emniyet yetkilileri, sokak ortasında hunharca katledilen gencin katil zanlıları ile ilgili olarak başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

iha-eminönü
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2004 Çarşamba 13:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?