18
Mayıs
2024
Cumartesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eminönü'nde patlama: 2 çocuk yaralı

Gedikpaşa Eminsinan Mahallesi Piyerloti Caddesi Dağhan Sokak’ta bulunan Saka apartmanının üçüncü katında bulunan Mehmet Uzun’a ait dairenin önündeki merdiven boşluğunda, saat 03.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Patlama sonucu, apartmanın dairelerin ve çevredeki bazı binaların kapı ve pencere çerçeveleri ile camları kırıldı. Bu sırada giriş katı işyeri olan apartmanın bodrum katındaki dairede uyuyan Samet ve Miray Öztel adlı çocuklar, kırılan cam parçalarının üzerlerine gelmesi nedeniyle çeşitli yerlerinden hafif yaralandılar.

Yaralılar ambulansta tedavi edildi

Yüz ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşan çocuklar, olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi.

Apartman ile çevredeki binalarda maddi hasara neden olan patlamanın ardından bomba uzmanı ekipler ile itfaiye görevlerince olayyerinde inceleme yapıldı.

Ev sahibinin ifadesi alındı

İncelemeler sonrası patlamanın bombadan kaynaklanmış olabileceğinibelirten yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler. Bu arada, polis ekipleri olayla ilgili olarak tekstil işiyle uğraşan Mehmet Uzun ile bazı apartman sakinlerinin ifadesini aldı.

Uzun’un polise verdiği ilk ifadede, ’evinin karşısındaki sokakta yer alan işyerinin önüne araç park edilmemesi için duba yaptırdığı için burada otoparkçılık yapan bazı kişiler tarafından tehdit edildiğini’ öne sürdüğü belirtildi.
kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2004 Cumartesi 10:34:12
Güncelleme :19 Eylül 2004 Pazar 15:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mirayöztel IP: 88.234.99.xxx Tarih : 30.08.2008 13:57:16

o binadan bende oturuyodum ve yaralanan abim ve ben yani samet öztel mniray öztel bu yorumu yazan miray öztel yani ben o gün çok korkmuştum abimin annının yanısı yaralandı ben sandım ayağımdaki kan oraya bulaştı oysaki öle değilmiş abimin yarasına dikiş attılar benim ayağıma baktılar sivil palisler geldi hastahanelere götürdüler zaman otopark mafyacılarını hiç sevmiyordum allahından bulsunlar