19
Mayıs
2024
Pazar
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eminönü'ne yeni spor tesisleri geliyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Eminönü’ne yeni spor tesisleri kazandıracaklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Atalay ve İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Tamer Taşpınar, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’i ziyaret ederek ilçedeki spor alanlarıyla ilgili bilgi aldı. Belediye Sarayı’ndaki kısa görüşmenin ardından Mehmet Atalay ve Nevzat Er Sarayburnu-Yenikapı sahil şeridine giderek incelemelerde bulundu. Yeni spor tesisleri için uygun alanlar belirlemeye çalışan Başkan Er ile Mehmet Atalay, Eminönü’ne yeni spor tesisleri kazandırmada kararlı olduklarını belirttiler. İl Gençlik ve Spor Müdürü Tamer Taşpınar’dan ilçedeki spor tesislerinin durumunu öğrendiğini belirten Genel Müdür Mehmet Atalay, ilçede spor seferberliği başlatılması için gerekli talimatlar verdiğini vurguladı.

"EMİNÖNÜ’NE YENİ SPOR TESİSLERİ"
Belediye ile ortak hareket edeceklerini ifade eden Atalay, "Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan gibi biz de İstanbulluyuz. Eminönü bir kültür mozaiği. Burayı kültür ve spor merkezi yapmak mümkün. Yeni spor alanları için arazi sınırlı ama biraz düzenleyerek Eminönü halkına spor yapabilecekleri yeni yerler sunabiliriz. Sayın Er ile işbirliği yapacağız. İl müdürümüze gerekli talimatları verdik. Eminönü, hem kültürel hem de spor etkinlikleri düzenleyebilecek tesislere kavuşacak" dedi.

"İLÇE KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ OLACAK"
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Eminönü halkına verdikleri sözleri hiçbir zaman unutmayacaklarını ve yeni tesisler kazandırmak için Devletin tüm kurumlarını seferber edeceklerini söyledi. Kendisinin de bir zamanlar futbol oynadığını anlatan Nevzat Er, "Sporcunun antrenman yapacak, çalışacak alanlar bulamamasının ne kadar acı olduğunu biliyorum. Bu yüzden seçim kampanyamızda önemli projeler arasında yeni spor alanları kurulmasına da yer verdik. Hükümetimizin de desteğiyle artık Eminönü özlediği tesislere sahip olacaktır. Dönemimizde Eminönü’nü kültür ve sporun merkezi yapacağız" şeklinde konuştu.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2004 Cuma 18:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?