22
Mayıs
2024
Çarşamba
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Haliç'te ambulans krizi

Haliç Köprüsü’nde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 1 kişi için olay yerinde uzun süre ambulans beklendi. Kazayı gören bir hemşire, elinden tuttuğu yaralının başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı gecikmeli olarak gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 00.30 sıralarında Haliç Köprüsü üzerinde meydana geldi. 34 ND 491 plakalı Renault Megane marka otomobiliyle Topkapı istikametine giden Erdem Durmuş, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç, bariyerlere ve aynı istikamette seyreden Orhan Akın’ın kullandığı 34 BG 2779 plakalı Hyundai marka araca çarptı. Erdem Durmuş’un yara almadan kurtulduğu kazada, aynı araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Durumu ağır olan ve ismi belirlenemeyen bir genç için uzun süre ambulans beklendi.

Ağır yaralı gencin başına toplanan vatandaşlar, geciken ambulansa tepki gösterdi. Bu sırada kazayı gören Hemşire Şevcan Yazıcı, olaya müdahale etti. Hemşire Yazıcı, yaralının elinden tutarak ambulans gelene kadar başında bekledi. Yeni yapılan köprüden gelemeyen ambulans ise, trafik durdurularak ters yönden getirildi. Yaralı genç, sedyeyle ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıkları, Renault marka araçların arasından çok hızlı gittiğini ve kazanın bu nedenle olduğunu öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 12:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?