20
Mayıs
2024
Pazertesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul: Hatalı 'u' dönüşü ve alkol, bereberinde kazayı getirdi: 3 yaralı

Kaza saat 03.00 sıralarında Sahil Kennedy Caddesi üzerinde meydana geldi. Eminönü’nden Bakırköy istikametine 34 TG 2082 plakalı otomobili ile seyreden Mahmut Akarsu, Cankurtaran ışıklarda hatalı dönüş yaparak Sirkeci yönüne dönmek istedi.

Ancak bu Murat Doğan’ın kullandığı ve hızla gelen 34 ZE 0325 plakalı otomobille çarpıştı. Kontrolden çıkan araçlar trafik ışıklarına ve yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada Mahmut Akarsu ile yanındaki arkadaşı Gül Civelek ile diğer otomobilin sürücüsü Murat Doğan yaralandılar.

Olay yerine koşan çevredeki vatandaşlar Gül Civelek’i bir taksiye bindirerek Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavi altına alınan Civelek’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza sonrasında Mahmut Akarsu’nun kullandığı otomobilde çok sayıda bira kutusu çıktı. Kazayı haber alarak olay yerine koşan Akarsu’nun yakınları yaşadıkları şokun etkisiyle Doğan’a saldırdı. Basın mensuplarına da saldıran Akarsu ve yakınları, polis ekiplerince sakinleştirildi. Akarsu daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazadan şans eseri hafif yaralı olarak kurtulan Murat Doğan ise aracının başından ayrılmak istemedi. Sürekli telefonla konuşan Doğan’a olay yerinde müdahale edildi.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2004 Cumartesi 10:41:27
Güncelleme :14 Ağustos 2004 Cumartesi 13:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?