18
Mayıs
2024
Cumartesi
EMİNÖNÜ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Eminönü: Yeni Başkan Er Eminönü'nü karış karış gezdi

Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Eminönü İlçe Başkanı Hidayet Işık, ilçe halkına teşekkür gezisi düzenlediler. Eminönü’nün tüm cadde ve sokaklarını gezen Başkan Er, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eminönü Belediye Sarayı önünde başlayan teşekkür gezisi sırasında vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Er, zaman zaman araçtan inerek vatandaşlara tek tek teşekkürlerini sundu ve Eminönü için planlarını aktardı. Eminönü’nün Türkiye’nin turizm cenneti olduğunu hatırlatan Nevzat Er, vatandaşlardan biraz sabırlı olmalarını istedi.
Belediye Başkanlığı dönemi boyunca halkın sorunlarını daima yakından takip edeceğinin sözünü veren Başkan Er, halk gezilerinin sıklıkla tekrarlanacağını söyledi. "Eminönü benim hayatım" sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Nevzat Er, "Eminönü’nde bundan sonra 24 saat hayat olacak. Eminönü’nde girilemeyen sokak, akşam saatlerinde korkuyla dolaşılan cadde kalmayacak. Bunun için bize biraz daha süre vermenizi istiyorum. Güzel günler için kısa bir süre de olsa sıkıntıyı göze alacağız" dedi.

Yönetim olarak hiçbir zaman bahanelerin ardına sığınmayacaklarını ifade eden Eminönü Belediye Başkanı Er, Hükümet ve Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde hizmet edeceklerini dile getirdi. Teşekkür gezisi sırasında vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Er, çocuklarla ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıyla birlikte çocukların sorunlarını da dinleyen Nevzat Er, "Eminönülü çocukları mutlu bir gelecek bekliyor" diye konuştu.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2004 Pazartesi 13:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?